Hvor meget kan jeg låne?

June 14th, 2010 by admin Leave a reply »

Hvor meget du kan låne kommer an på en forskellige ting, som du kan læse mere om i denne artikel.

En af tingene er hvad du skal bruge pengene til. Dem skal låne dig pengene vil gerne havde at vide, hvad du lige netop gerne vil købe eller leje for de penge, som de nu skal til at give dig. Det er derfor vigtigt at du ved helt præcist og klart, hvad det er, inden du spørg hvor meget du kan låne?
En af grundene til det er at hvis du ikke kan betale pengene tilbage, så har de noget værdi, som udlåneren kan tage tilbage. Det er nemlig lidt svært at tage tingen tilbage, hvis man har brugt dem på en rigtig flot fest, end på en bil, båd eller fjernsyn.

En anden faktor for mange penge du kan låne er hvor meget du tjener om måneden. Dette vil låneudbyderne kigge på for at se om du har en reel chance for at betale pengene tilbage, eller det kommer til at tage mange år fordi du desværre ikke har noget job på det tidspunkt.

Den sidste afgørende faktor for hvor meget kan jeg låne, er om du er god til at betale generalt. Låneudbyder, som firmaer og banker, er generalt mere villige til at låne dig flere penge, hvis de kan se at du er god til at betale de penge tilbage du låner. Det vil sige at du betaler til tiden og er god til at kommunikere frem og tilbage. Firmaer og banker vil gerne låne penge ud, men ikke hvis de ved at det bliver besværligt at få pengene tilbage. Det vil sige at hvis du lige pludselig ikke svarer på deres brev og så videre. Hvis de kan se en change for at du vil prøve at snyde dem, vil du helt sikkert ikke kun låne særlig mange penge af dem.

Hvis du kan gøre det godt på disse tre punkter vil jeg mene at du har en god change for at låne penge til det du gerne vil købe!

Læs mere:

Advertisement

Leave a Reply