Find det Bedste Lån til Bil på Nettet

September 7th, 2010 by admin Leave a reply »

Et billån er det rigtige når man skal ud at finde en ny bil. Det vil simpelthen tage alt for lang tid, hvis man skulle sparer alle de penge op selv. Der er dog visse ting som er godt at vide inden man begiver sig ud for at tage sådan et lån. Det kan for eksempel være hvad renten for sådan et billån er, eller hvad kravene til at få sådan en lån.

Renten på lån til bil

Når man vil tage et lån til en bil, ved låneudbyderen, det kan enten være banken eller et firma, at man investere i nogen der har værdi. Derfor er de som regel villige til at give en god rente på sådan en type lån. Den er dog ikke helt i bund, da banken som eksempel ikke kan vide om man behandler bilen ordenligt, så den er i god stand, hvis den for eksempel skulle sælges igen.
Rente på et billån kan ofte forhandles. Hvis man kan bevise man er en troværdige og loyal person, vil de ofte give dig en god pris, fordi de ved at de kan få alle pengene igen, fordi du ikke er en dårlig betaler.

Hvor er det bedst at låne?

Det er svært at sige hvor det er bedst at låne penge henne, men typisk vil jeg vælge hvor det er billigst. Et lån til en almindelig fin bil kan godt være et par hundred tusind og derfor vil det tage lang tid at betale tilbage og her vil renten havde meget at sige i forhold til hvor meget du kommer til at betale i sidste ende.

Sådan får du pengene udbetalt

Pengene bliver oftest udbetalt direkte til din bankkonto, hvor du så har muligheden for at betale med dem til din nye bil. Stedet hvor du får lånet, vil helt sikkert gerne have en faktura på at du har købt bilen og hvad den nøjagtigt har kostet, så de ikke tror du kun har købt bil for halvdelen og spist is for resten.

Så lang tid tager ansøgning

En ansøgning om et lån på en bil kan godt tage lidt over en uge at få godkendt. Ofte skal man snakke med en rådgiver som skal vurdere om man har råd til at tage et lån til en helt ny bil. Det gør de både for din egen skyld, men også for deres på grund af at de vil være sikre på at deres penge ikke havner et sted de ikke er sikre på at de kan få dem alle sammen igen. På dem måde er i begge partner sikret i sådan en sag, så det kommer til at gå bedst muligt.

Kravene til lån til bil

Der er ikke så mange krav for et billån, fordi det er ikke et lån uden sikkerhed som du er ved at tage. Ofte skal du kunne vise at du tjener nogle penge hver måned, så du faktisk kan betale tilbage på lånet, når det kommer.

Advertisement

Leave a Reply