Lån med sikkerhed i hus

June 15th, 2010 by admin Leave a reply »

Det er nemmest at låne penge hvis du i forvejen ejer et hus. Flere steder hvor du har mulighed for at låne penge er det oftest hvis du tilbyder sikkerhed i huset. Det vil sige at hvis du ikke kan betale, eller at det sker en ulykke, så har banken eller det sted du låner penge henne, en sikkerhed i at de så har huset.

Du kan også låne mange penge ved at stille dit hus i sikkerhed. Firmaer som BRF Kredit tilbyder at du kan låne op til 90% af friværdien i huset. Det kan være rigtig mange penge, men oftest kan du låne 300.000 kroner, forholdvist nemt.

Hvis du stiller sikkerhed i huset kan du med garanti også få en laver rente, hvilket vil sige at lånet bliver billigere at betale tilbage. Du kan også lave speciel aftaler med din bank så du kan få nogle afdragsfrie lån, hvor du først skal betale 2 år senere. Det kan være smart hvis du er igang med en ombygning og i forvejen bruger mange penge. Det vil sige at du ikke har nogle penge til at betale tilbage lige pt. på lånet!

Du har mere eller mindre også selv råderet over hvad du vil bruge penge på. Banken vil dog stadig gerne vide hvad du vil bruge pengene du låner, men hvis du gerne vil bruge penge på en spændende ferie, er der større chance for at du får lov, fordi at du bruge friværdien i huset til at låne pengene.

Pengene som du låner bliver ikke afleveret i en rød kuffert, selvom du gerne ville havde det sådan ligesom i Egon Olsen banden filmene. Nej, de bliver oftest sat i på en separat konto, som du ikke sådan lige kan hæve fra dit Visa Dankort. Dette er for at undgå at du ikke bruger pengene på alle mulige små ting, så du tilsidst ikke ved hvad pengene egenligt bliv brugt på fordi du så købte ind i Netto for dem også.

Advertisement

Leave a Reply