Lån uden Sikkerhed på Nettet

January 11th, 2010 by admin Leave a reply »

Når man vil have et lån uden sikkerhed er der en række ting der er godt at vide inden. Det har jeg prøvet at komme ind på i indlægget her. Det er nemlig en god ide at vide hvad pengene for eksempel må bruges på, og hvordan det typisk foregår med at betale penge tilbage til låneudbyderen.

Renten ved lån uden sikkerhed

Når man vil have et lån uden sikkerhed er renten typisk højere end andre lån. Det er fordi at ved sådan et lån stiller man ikke noget i sikkerhed hos lånefirmaet. Det vil sige at man giver dem en måde at de kan være helt sikker på at de får pengene igen på. Et normalt lån plejer man at tage i et hus eller i en bil. Det kan gøres fordi tingen som stilles i sikkerhed har en værdi, som kan sælges for penge, hvis alt ikke går som det skal.

At tage et lån uden sikkerhed er være en fair løsning, hvis man hverken ejer bil eller hus, og derfor ikke har noget at stille i sikkerhed til lånefirmaet. Renten bliver derfor sat lidt højere end normale hus lån, da firmaet som giver lånet, ved der er en lille change for at de ikke får pengene igen. Det er den usikkerhed man skal betale for når man tager sådan et lån.

Mulighederne med sådan et lån

Når du har fået godkendt de lån er mulighederne mange med de penge du har fået lov til at få. Der plejer som regel ikke at være nogen begrænsninger på hvad du har lyst til at bruge dine penge til. Det kan være du har lyst til at bruge dem på en ferie hvor du kan slappe af og nyde livet!

Det er dog vigtigt at du bruger din penge på noget fornuftigt og ikke bare bruger dem på spil, som poker og casino. Hvis du gør det så kan pengene hurtigt forsvinde ud i den blå luft. Nej, brug dem på noget du gerne vil. Det kunne også være et nyt fjernsyn til stuen med fed surround anlæg.

Tilbagebetalingen af lånet

Tilbagebetalingen af dit lån kan forekomme på forskellige måder. Der kan laves en løsning hvor afdraget bliver automatisk hævet på din konto hver måned, hvor det er det samme beløb. Denne måde foregår typisk med løsningen PBS, som er en betalingsservice på nettet. På den måde skal du ikke tænke på det hver måned, og du slipper for rykkergebyr fordi du har glemt det.

Du kan også i mange gange få lov til at betale mere af på lånet, hvis du en måned har flere penge end du plejer. På den måde vil du kunne sparer en smule penge på renter, som du ikke behøves at betale fordi lånet er blevet det mindre.

Kravene til et lån uden sikkerhed

Der vil typisk være nogle krav til dig når du ansøger for at tage et lån uden sikkerhed. Nogen steder vil de gerne se hvad din indkomst er hver måned, så de kan regne ud hvad du har mulighed for at låne. Det gør de både for din og deres skyld. Det er jo ikke så godt hvis du får lånt flere penge end du har råd til at betale tilbage på lånet hver måned, og på den måde vil firmaet miste penge fordi du fik et for stort lån.

Der er også forskellige holdninger til hvor vidt man er optaget i RKI, om man så kan få lov til at optage lånet. Der er dog flere steder hvor det er muligt at låne penge selvom du står i Ribers register for dårlige betalere. Hvis du kan beviser for dem at du er en hæderlig person kan du ofte få lov til at låne de penge du gerne vil.

Sådan får du pengene udbetalt

Du kan få pengene udbetalt direkte til din bankkonto. Det kunne dog være sjovt, hvis pengene blev leveret i en rød Egon Olsen taske, men det er langt nemmere løst med at de bliver sat ind på din bankkonto. Det går også meget hurtigere og du kan bagefter bruge dit betalingskort til at betale de steder du skal bruge pengene.

Advertisement

Leave a Reply